Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Jak vyřídit přestupek

UPOZORNĚNÍ

V souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) zaměstnanci Městské policie Luhačovice neposkytují telefonicky žádné osobní údaje k evidovaným událostem a podezřením ze spáchání přestupku, neboť tímto způsobem není možné řádně identifikovat příjemce těchto údajů.

Našli jste za stěračem vozidla upozornění od Městské policie Luhačovice o podezření ze spáchání dopravního přestupku?

Jak postupovat:

    • upozornění za stěračem:

K projednání přestupku by se měla do 3 pracovních dnů dostavit osoba, která uvedené vozidlo na místě zaparkovala, (den, kdy byl přestupek zaevidován, se do lhůty tři pracovních dnů nezapočítává).

Pokud vám uvedený časový úsek nevyhovuje, můžete si ho jednou prodloužit maximálně o dalších deset následujících kalendářních dnů, a to zasláním žádosti prostřednictvím e-mailu. Další Vaše žádost o změnu termínu již nebude akceptována. Pokud se ve stanoveném/domluveném závazném termínu nedostavíte, bude celá záležitost postoupena příslušnému správnímu orgánu.

Jaké doklady si vzít s sebou:

    • platný doklad totožnosti (občanský průkaz, cestovní pas)
    • platné oprávnění k řízení motorových vozidel (řidičský průkaz)

Kam se dostavit:

    • do přízemí budovy v ul. Nábřeží č. 971, Městské policie Luhačovice. Vyhrazený čas na projednávání dopravních přestupků je na služebně denně od 14.00 do 15.00 hod.
Nahoru