Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Prodej nemovitostí (pozemků) v majetku města

    • Zájemce předloží písemnou žádost o pozemek v majetku města, doplněnou  případně o snímek pozemkové mapy s vyznačením konkrétního pozemku nebo jeho části. Mapu lze získat i na odboru správy majetku.
    • Žádost je předložena na jednání Radě města Luhačovice, která rozhodne o zveřejnění záměru města prodat tuto nemovitost.
    • Nabídka na prodej nemovitosti je následně zveřejněna na úřední desce a internetových stránkách města www.mesto.luhacovice.eu po dobu 15 dnů. Podle ustanovení zákona o obcích č. 128/2000 Sb. § 39 odst. 1 má být záměr města prodat nemovitý majetek zveřejněný nejméně po dobu 15 dnů před projednáváním v orgánech města, aby se k němu mohli zájemci vyjádřit a předložit své nabídky. Vyjádření a nabídky je možné předložit nebo zaslat písemně na Městský úřad Luhačovice, nám. 28. října 543, 763 26 Luhačovice. Na základě této skutečnosti se můžou přihlásit i další zájemci.
    • Po zveřejnění záměru města prodat nemovitost Rada města Luhačovice na nejbližším zasedání doporučí Zastupitelstvu města Luhačovice schválit prodej pozemku, kde je již doporučena kupní cena i nabyvatel.
    • Rozhodnutí o prodeji nemovitosti je v kompetenci Zastupitelstva města Luhačovice.

Poslední aktualizace

01.09.2020

Nahoru