Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah Přejít na navigaci

Události ze služby

7. 2. 2024

 "Základní pravidla využívání AI" se zabývají preventivním desaterem pro využití umělé inteligence (AI). S AI se budeme setkávat v životě stále častěji. Nabízí řadu výhod, je důležité mít na paměti i rizika. Strážníci...


29. 1. 2024

Mezi nejvýraznější aktivitu projektu Kraje pro bezpečný internet (KPBI) patří vzdělávací Soutěžní on-line kvíz, který je připravený pro 3 věkové kategorie – 1. stupeň ZŠ, 2. stupeň ZŠ a střední školy (více o soutěži zde:...


2. 10. 2023

Informační materiály, které žákům a studentům „jejich jazykem“ popisují deset základních bodů bezpečného chování, na které je vhodné brát ohled při využívání internetu. Materiály jsou připravené a nabízené zejména s ohledem...


13. 9. 2023

Zábavná i vzdělávací akce na nově otevřeném dopravním hřišti v Luhačovicích v SC Radostova. Děti, žáci i dospělí si budou moci vyzkoušet jízdu po dopravním hřišti pod vedením lektora nebo strážníka Městské policie Luhačovice.


20. 7. 2023

Městská policie Luhačovice žádá občany, prosím myslete na tyto obrázky, pokud se v tuhle dobu pohybujete v okolí našeho lázeňského města po loukách a lesích.

Zákaz rozdělávání ohně

 

 


16. 6. 2023

V rámci Evropského dne proti vloupání do obydlí (https://eucpn.org/focus-day) , který letos připadá na středu 21. června 2023, je dobré si připomenout základní pravidla zabezpečení objektů, a to mj. z těchto důvodů:

    • Podle dlouhodobých...

14. 6. 2023

Začátkem června děti z místní MŠ navštívily služebnu strážníků. Strážníci jim předvedli svoji výstroj, výzbroj a techniku. Dětem se návštěva velmi líbila a odnesly si spoustu zážitků.




 

Nahoru